Sant

2013-12-30


Gonna miss u 2013

2013-12-30
Hejsan, detta är ett tidsinställt så nu glider jag och Elin säkert runt i backarna och bara har det bra! 
Tänkte bara berätta att jag aldrig kommer glömma älskade 2013, det har varit ett riktigt bra år faktist. Både upp och ner:) Jag har så många minnen som jag inte kommer glömma! Jag kan t.ex. berätta hur jag och Felicia fann varandra så bra... Vi pratade oftast på facetime och till mesta del av slutet påvårterminen i 7:an,  jag & Felicia trivdes inte alls i skolan. Efter ett tag så kom vi båda på att vi var i en fas då vi tyckte allt och alla var dåligt, vi kunde typ stirra i en vägg och tänka: vad ska jag göra med mitt liv, varför lever man ens?! Vi kunde prata med varandra i timmar, ibland så var vi uppe på natten och hade onödiga konverationer, haha! Tillslut så bara blev vi så tighta:) Man kan säga att det är facetime's förkänst! Nu har vi blivit lite mer possitiv än förut i alla fall:)
 
 
Ett annat minne är när jag och min kusin Ida for till Sthlm och såg på Justin Bieber! Det var inte bara den bästa dagen på året utan bästa dagen i mitt liv. Jag tyckte att det var urhäftigt att bara vara i globen, sen så var Justin nästan 2 timmar sen men det var mer än värt att vänta:) Vi hade sitt platser på sektion B. (jag har kvar billjetten hihi). Det var en grym konsert & det var så härligt då han slutade att sjunga för att höra om alla sjöng med och såklart alla gjorde det<3 Sen var det en tjej som slängde sin mobil i publiken och tappade den, det var lite komiskt men ändå synd om henne:( Det största ögonblicket var introt: alla ropade justin,justin,justin medans tiden var från 10,9,8,7 osv och sen börjar en gubbe att prata SEN kommer han med sina vingar<3
 
Detta är bara 2 minnen av 2013 men bland de starkaste:) Jag hoppas 2014 blir ett ännu grymmare än 2013 men det känns inte som det för inget kan slå Justin Biebers konsert;) Något jag ångrar av 2013 var att jag var inte possitiv någonstans & jag la mina pengar på onödiga saker..... men jag ska försöka förbättra detta:D (possitvt tänkande)! Hur har ditt 2013 varit? 

X-mas photos

2013-12-29
Finaste kussarna & broder<3
 
 
 

<3

2013-12-29


Frågot från kissies.se

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, jag gick på JB konsert och sprang tjejmilen:)

Hur har ditt 2013 varit?

Både upp och ner faktist, men jag skulle säga GRYMT ändå<3

Blev du kär i år?

I justins mage, USA & kläder, nämen faktist inte!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

22/4= JB konsert & jag vet inte vilket datum men när jag,wilma,felicia & elin (?) var på stan och fick gratis vatten osv:')

Vad är din största framgång 2013?

INGET:(

Bästa köpet?

Asså jag vet inte, kanske min vinterjacka från Zara

Vad spenderade du mest pengar på?

Onödig donken mat osv>:(

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När jag fick fara bort från hemska Umeå och åka till stockholm (3ggr) (JB konsert)

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Wreaking boll- miley cyrus, All around the world- Jusin bieber & The fox- Ylvis

Vem har du umgåtts med mest?

Felicia, Wilma & Elin tror jag

Har du haft ett förhållande under 2013?

Nope

Vart reste du under 2013?

Haha till Stokholm

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Possitivitet

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag strosade runt i Stockholm och shoppade sen så såg jag och Elin på film i hotellrummet och åt B&J:)

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Åka till USA (new yourk eller LA) 

Vem saknade du?

Kanske Inez

De bästa nya människorna du träffade?

Lovisa typ, jag har inte lärt känna så många nya!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Plugga hårdare, va inte lat & MER POSSITIV

 

Kittelfjäll

2013-12-29

Hejzzan! Sitter i bilen påväg till Elins stuga:) Jag vet inte om det finns något internet där så jag har gjort några tidsinställda, incase lixom! De handlar typ bara om nyår men...
När vi kommer hem så ska jag börja kolla på sängar, tapet/färg osv till mitt rum:D Längtar redan;) Aja ha en fortsatt bra söndag så hörs vi!
Tänkte mitt rum typ i den här stilen, vad tycks?!


"Världen är inte rättvis"

2013-12-28
 
Gjordens största hjärta har han<3 Underbar kille!

Nike insperation

2013-12-28
 

Visual & Journals Album

2013-12-28
Har ni hört Beyoncés nya album?! Hela albumet finns på iTunes men det skulle komma på spotify den 20 december men det har den då inte gjort:( Aja jag lyssnar på instatube så jag har hört hela! 
gaaach vad bra hon är. Mina favvosar är XO, Pretty hurts & Drunk in love! Sen har ju Justin Biebers nya album Journals nyss kommit ut som jag också är super bra! Min favoriter på det albumet är Heartbreaker, Roller Coaster & Backpack! Fast egentligen är faktist alla bra, hihi! Lite kul att båda idolerna släpper ett grymt bra album samtidigt;)
 
 
 

Mini shopping

2013-12-27
Hejsan! Fick med mig lite småsaker hem. Det var 1 sak jag hittade på rean och det var en stickad tröja, resten var vanligt pris! Men jag är riktigt nöjd med mina köp:)
Stickad tröja  Läppbalsam  Mobilskal  Ögonbrynspensel/borste  Ansiktkräm
 

Sjukling

2013-12-27
Hallou guyz! Blev sjuk idag så jag fick avboka att vara med Elin:( Så istället såg jag filmerna monsters inc & monsters uneverity med dady, gamla goa barndomsminnen kom fram<3 Nyss stoppade jag i mig alvedon och ska försöka sova bort den hemska huvudvärken! Jag får ta det lugnt innan jag far till Kittelfjäll med Elin, vi ska nämligen fira nyår med varandra!
Anyway så ska jag och mina godingar ut på stan ett tag imorgon! Jag ska bara köpa smågrejer, skönhetsprodukter bland annat.
Tänkte bara säga att jag har världens skönaste pyjamasshorts och fina är dom också! Tack faster<3
 

Julafton= familytime

2013-12-25
Hejsan! Jag vet, urdålig uppdatering men så är det! Igår var det julafton. Det var stressigt till en början sedan när bästa Kalle anka började så var allas humör på topp:D Jag älskar verkligen jul, inte bara för alla klappar utan att min älskade släckt är samlad! Synd bara att den är över:( Men vi hade kul. Jag och några kompisar for till kyrkan och sedan bytte julklappar med våra urkuliga rim, haha;) Sen for jag hem och jag & min kusse Elin lockade håret på varandra och det tog sin tid.... 
Faster fotade alla barnen som "julkort" och sedan såg vi på Grinchen- julen är stulen! 
Efter det såg vi kalle anka, åt mat, tomten kom, spelade spel och bara hade det mysigt:) Vid tolv kom jag och min faster på den galna idén att vi skulle lyxa till det med ost och kex, haha även fast vi var proppmätta (gräsade till att byxorna inte passade). Vid halv 2 såg vi filmen dum och dummare (tröttnar aldrig) efter den var vi alla helt slut så vi vart på nått sätt spidad och bara garvade;) Detta var min julafton som ni säkert alla ville veta:) Hur var er julafton? Min var i alla fall grym!
Bildbomb kommer senare....
Detta  fick jag:
Pyjamas
2000:-
Prestentkort på H&M 80:- & The Body Shop 300:-
2 tröjor
En jacka
Tränings tights 
Mascara
Hudkrämer
Bodyshop kit
Dr Denim jeans
Ring
Och en renovering i mitt rum
Jag är super nöjd, tack alla;*
 

Julkalender nr 4

2013-12-22
 

Ny Design

2013-12-21
Så, nu har jag skaffat en ny design, vad tycker ni?! Tycker den var enkel och inte för mycket:) Ska nog byta header men det blir isåfall senare! Hoppas ni gillar den.
 
 

Julklapp till henne

2013-12-20
Bh- Maidenform Parfym- Gucci Premiere Kimono (morgonrock)- H&M Tofflor- H&M Body butter- Body shop, Vanilla  Yankee Candle- Finns att köpa överallt typ, cranberry ice

JULLOV

2013-12-20
Puuh, nu kan jag äntligen pusta ut! Slutade vid 10 tiden och drog sedan in till schtan. Jag fick med mig 2 klappar, till en av min bästa vän och till min kära farmor<3 Nu är det bara kvar till: Mamma, pappa, mina två bröder & min ena faster... Får fara imorgon och köpa resten! Ikväll så ska jag vara med några kompisar och sedan se några julfilmer och hoppas att det får upp julkänslan lite!
En sak till. Jag fick tillbaka mina betyg och har just öppnat dem, jag är förvånad hur bra det har gått! Jag har till och med fått 3 b:n och resten C:n utom 3 st andra:O Jag tycker att jag verkligen inte förkänar dem men det har väll hjälpt med att vara glad och smörat för mina kära lärare;) Hoppas att ni blivit nöjda med era betyg. 
Och jag tänkte passa på att berätta att min käre vän Felicia hade det svårt i skolan (7:an) och har nu kämpat upp sig till 6 b:n och nästan resten med c:n, stor aplåd till dig;* Det bevisar att om man bara kämpar så klarar man det, självklart så ska man ju inte sitta med böckerna hela tiden, då så går man typ i väggen!
 
 

Thursday

2013-12-19
Hallå allesammans! Kan bara säga att det var en riktigt lång & seg skoldag, vi hade 3 lektioner.... Aja dagen vart ändå riktigt bra, eller i alla fall filmen! Jag förväntade mig fullspäckat i salongen men så var det ju ej. Det var ganska skönt för att slippa mindre folk och ljud (småskrik & gråtande). Själv så brast jag ut i gråt när Justin själv började gråta, såklart.... Varken Wilma eller Regina började gråta så jag kände mig som ett stort jävla fån, haha;D Men det var i alla fall den bästa filmen jag har sättt hittills, 10 av 5 får den av mig!!! 
Och morgandagen ser jag fram emot. Julshopping, julavslutning och vara med underbara vänner, weeey:) Men dock så kommer vi ju få det där jävla kuveret med mina skiiiitdåliga betyg i:( Får förbättra mig till nästa år...
Tänkte också passa på att berätta att jag nyss har klätt julgranen och dricker varmchoklad<3 Ha en fortsatt trevlig kväll;*
 

Believe Trailer

2013-12-19

Misslyckat projekt

2013-12-18
Jag och pappa gjorde en av de fulaste pepparkakshusen igår! Haha tänkte göra i stil med Kissies pepparkakshus men så blev det ju inte kan jag säga, blev inte  likt på långa vägar;) Aja vi fick i alla fall ihop någonting!
Höjdpugnt med dagen: vi åt julbord på skolan, faktist första gången på denna termin jag har blivit mätt:D En annan sak som hände för första gången på terminen...... Jag försov mig 1 timme, som tur så var det ju inte något viktigt på skolan idag bara Trippelboll (rent ut sagt en onödig skoldag). Dock ska jag inte klaga, jag tycker faktist inte att det är jobbigt att gå til skolan längre! Inga läxor eller uppsatser<3
 

Jag är en väskälskare

2013-12-17
Dessa väskor är skiiit snygga! Älskar dom alla men de är i storleksårdning på vilken jag vill ha mest!
1: Prada 2: Céline 3:  Louis Vuitton 4: Michael Kors
 

Nu taggar vi satan!

2013-12-16
Halloou! Jag och Wilma reserverade/bokade nyss biljetterna till Justins nya dokumentär film! Vi ska gå på premiären, wihoo! Som jag har längtat<333 Detta blev klart veckans höjdpungt!!! 
 
 

15:e

2013-12-16
Gömde publicera denna igår!
 

Helgen

2013-12-15
Hejsan! Fredagen bestod b.la. av att lyssna på den ljuvliga lucian, dom är så himla duktiga! Cred till dom<3 Halva lördagen sov jag sen så for jag, Wilma och Elin till kassjö och spelade massor med spel, kul kul! Och idag så har jag småstartat med julbaket och tränat:) Sovmorgon imorgon så jag och Elin sover hos Wilma!
 

Helgen

2013-12-15

Hejsan! Fredagen bestod b.la. av att lyssna på den ljuvliga lucian, dom är så himla duktiga! Cred till dom<3 Halva lördagen sov jag sen så for jag, Wilma och Elin till kassjö och spelade massor med spel, kul kul! Och idag så har jag småstartat med julbaket och tränat:) Sovmorgon imorgon så jag och Elin sover hos Wilma!


Uggs

2013-12-12
Betsällde hem ett par uggs igår kväll, äntligen! Igentligen kostade dem 2200:- men jag hittade en sida där dom kostade 600:-, hur bra?! Tips: Kolla runt på olika sidor innan du köper varan, det finns massor med bra sidor med rimliga priser. Men eftersom jag ville vara riktigt säker på att sidan inte är "svart" eller "falsk" så kollade jag runt på lite olika sidor och det verkade vara en lämplig sida men dock ej så populär, men vad gör de? Y.O.L.O liksom;)
Snart kommer mina älsklingar, senare köper jag ett par nike air max som jag har velat ha ända sedan i höstas:)

Bra dag

2013-12-11
Halloj alla fina läsare! Idag så hade jag en riktigt bra dag för att vara onsdag (hatar onsdagar), b.la jag blev klar med allt jag gjort på slöjden och vi hade ett litet hål så jag och några kompisar for till stan och åt på subway, enkelt och bra! Jag har även fått spela in då jag har pratat spanska till våran skolas så kallat "fadderbarn" i bolivia, vi frågade lite om hur hon hade det osv:) Idag har jag även bestämt mig för att jag ska beställa hem ett par uggs, kommer bli såå skönt och mysigt till vintern<3
Hare bra!
 
 
 

Glader

2013-12-10
Hellu! Jag tänkte bara berätta hur förvånad jag är, asså om mina betyg! Jag pratade med min no-lärare om mina hemska betyg jag trodde jag skulle få, men istället så hade jag faktist höjt mig:D Jag har C i kemi (hade det förut) och B i biologi! Hon sa att jag var på god väg till högre till och med:) Senare på dagen så träffade jag på min slöjdlärare som sa att jag var duktig i slöjd, att jag kunde massa saker:o Andra läraren som har berömt mig:') Och inte nog med det, min bild lärare sa att hon ville höja mig. Jag hade C och nu blir det förmodlingen ett B! Jag är super glad, hoho! PS: Jag ska försöka sluta med skolpratet, jag bli till och med less! Men jag var bara tvungen att berätta denna goda nyhet. Snart ska jag sluta, jag lovar:)
Puss på er
Jag och min bebis!
 

Världens bästa<3

2013-12-10
Asså Justin Biebers jul album Under the Misteltoe är ju så himla bra! Julkänslan blir på topp då man lyssnar och bara njuter av musiken<3 Mina personliga favoriter ur det albumet är Misteltoe, All I want is you och Only thing I ever get for christmas
En musik gud är vad han är! Detta är en av mina bästa tips jag har gett er azzå, lyssna!!!!
 

Stressed and lazy

2013-12-09
Hola amigos! Just nu så håller jag på att göra lasagne till middag, jag ska ha ett praktist prov på de imorgon, hk! Jag har även kvar att skriva klart på idrottsuppsatsen och svenska artikeln. Jag är så himla stressad och helt utmattad just nu...Vill nästan bara skrika och gråta tills lovet är framme! Även om vi typ inte har någonting i veckan så känns det som om jag kommer sprängas (av stress alltså). Jag fick även tillbaka mitt matteprov idag, gissa vad jag fick? Jo jag fick E, exakt som i min hemska mardröm:( Men det konstiga med det hela är att jag är typ inte så ledsen/arg på att jag inte kommer få bra betyg alls i ämnena:O Jag har bara fått den energin att förbättra mig nästa termin, haha! Jag har i alla fall gjort mitt bästa och det är det som räknas för mig:D Jag har faktist EN höjdpungd med denna dag, jag fick B på hör och läs förståelse på spanskan:D Älskar min spanska lärare, ända läraren som berömer mig:')
Hoppas verkligen ni kommer vara nöjda med era betyg för denna terminen och inte har samma tänkade som mig;)
Klockren bild! Den till höger är jag just nu och har varit ett tag nu:(
 

Här har ni

2013-12-08
 

Skidläger

2013-12-05

Hejsan:) Imorgon far jag iväg till saxnäs! Jag kommer vara borta hela helgen så det blir ingen bra uppdatering:( Men jag kanske slänger in något inlägg om det finns bra internet. Aja jag ska då ha det jätte trevligt där med fina vänner, jag hoppas ni också kommer få en bra helg så hörs vi!
Bjuder på en oskarp bild för att ni är så fina läsare


Hurra Jay-Z

2013-12-04
Grattis Jay- ZZZZZZ (shawn carter) Man till drottningen beyoncé och kungen av rapp<3 Önskar jag kunde komma till din konsert:(
 
 

Less

2013-12-03
Halllådär! Just nu sitter jag och pluggar med Wilma (fast hon pluggar inte). I veckan har vi skiit mycket och jag är så himla less på allt pluggande, vill åka iväg till typ Thailand eller varför inte New york. Bara att få komma bort en en vecka skulle vara guldvärt faktist! Aja det är ju snart jullov och vi for se vad som väntar då;) 
Hur har ni det då, lika många prov som mig?
Var på pajdejt med min fina<3 Nästa gång blir det du och jag felicia;*
 

Dör

2013-12-02
Asså ni måste se denna video! Den lilla tjejen är så himla gullig!!!!!!

Myys

2013-12-02

Hejsan alla glada! Just nu sitter jag på bussen påväg hem för vi slutade tidigare:D Innan bussen gick så for jag, Elin, Wilma och Felicia påBarista och tog en varmchoklad, myspys sisådär på en måndag;)


Julkalender

2013-12-01
Hejsan! Många olika bloggare har en så kallat bloggjulkalender där de kanske ger ut ett pressentkort från någon internetshop osv. Men eftersom jag inte har varken ork eller pengar att hålla på med de så kom min kära vän Inez på den briljanta idén att man berättar någon sak om sig själv varje dag fram till julafton. Hur smart?! Fast nu så tänkte jag istället för att ni får veta någontig om mig varje dag så får ni de varje advent (eller vad man nu säger?!), då blir det inte så ut tjatat. 
(Nu snodde jag den idén av Inez så jag tänkte länka hennes blogg så att ni kan ta och följa hennes kalender+ att hon får lite extra läsare) http://izan.blogg.se/
 

1 december, wihoo

2013-12-01
Äntligen! Nu är det december:) Jag har fått världens julkänsla, jag och mamma julpynatade igår, det är första advent, imorse då jag vaknade så hade det snöat jätte mycket och vi ska på glöggfest ikväll:D Vår familj var på glöggfest igår också hos Elin, det var riktigt mysigt. Nu är det bara 24 dagar kvar till självaste julafton, längtar att få umgås med min älskade familj & släckt,  få julklappar, ääääta, vara överlycklig och massa mer! Jul är absolut den bästa högtiden och december är absolut den bästa månaden!
Har ni fått någon julkänsla än?