Snart så

2013-11-28
Hejsan! Som ni vet så är det snaart jullov:) Och jag har snart gått ut första terminen i 8an. Jag tycker 8an har varit den jobbigaste skoltiden i hela mitt liv, jag är så jäkla less och det kommer bara bli värre:( Men ändå så har jag kämpat igenom den utan att gå i taket haha! Jag tror de mesta av mina betyg kommer ligga på D och C vilket jag inte är jätte missnöjd med faktist:) De hade inte skadat med lite högre men jag har varit possitiv och tänkt såhär istället, i 8an ligger jag på C och D senare i 9an vill jag ligga på B och A! Då kan jag inte bli missnöjd/ledsen/arg på mig själv eftersom jag inte sänker mig, förstår ni? Det gör typ inte ens jag men.... För om jag får massa A och B i mina betyg nu 8an och sänker mig i 9an så kommer det inte kännas så bra (inte för mig i alla fall)! Ni andra tycker säkert att jag är helt borta och dum i huvet men nu kommer jag köra på den här tanken! (självklart satsar jag ju alltid på A och vill ligga på topp hela tiden men jag ska inte sätte för mycket press på mig själv, ni förstår att jag har hur höga förväntningar på mig själv!)
Tror denna bild passar på mig, och det här inläget, haha:))
 

4 låtar

2013-11-27
Knock Knock- Mac Miller                       Young, wild & free- Wiz Khalifa ft. Snoop dogg (gammal jag vet)
God bless America- Lil Wayne               Roller coaster- Justin Bieber
 
 

A cold winterday

2013-11-27
(weheartit)

Välbehövd kväll

2013-11-26
Hejsan! Sitter och bölar framför favorit filmen The notebook medans jag tjockar mig med glass;) Den här dagen har varit efterlängtad sedan lååångt tillbaka, jag har sovit till 11, hunnit pluggat så jag inte ligger efter i någonting, jag har målat både tå och fingernaglar, jag har tagit en lång dusch och bara haft det allmänt gött, haha;) Imorgon far jag i alla fall till skolan och jag tycker det känns ok för en gångs skull, jag har ju faktist haft en lång helg! 
Hur har er dag varit?
 

Sjuk:(

2013-11-25
Hallådär! Har dragit på mig feber och en förkylning i helgen! Tror jag började bli lite snuvig sen i fredags,det var ju så himla kallt och vi var ute ett bra tag. Aja idag var jag hemma och blir det imorgon också. Jag har ett praktist prov imorgon som jag kanske far till de och hem efter det... Jag har pluggat, kollat på serier och sovit idag (de vanliga)! 
Hur har er måndag varit?, jag hoppas den har varit bra:)
Det här vitaminvattnet skulle hjälpa imunförsvaret att bli starkare, jag får hoppas på de bästa;)
 

Följ mig på twitter

2013-11-23


Härlig fredag

2013-11-23

Hejsan! Ikväll så hade jag, Wilma, Elin, Emma och Lovisa en kul kväll:) Vi var B.la på ug ett tag, vi mötte Samuel och Jacob och pratade ett tag sedan drog vi till Elin för att det var sååå kallt! Vi lyssnade på musik och killarna bara flummade på medans vi asgarvade åt dom, haha:) Just nu ligger jag och tittar på Dexter och myser med min katt, skönast på hela dagen!

Hare bra hejdå!

 

 


Dagens

2013-11-22

T-shirt Kentbakir | kofta Hm | byxor dr denim | mössa Kapphal


River Island

2013-11-19
Jaaaa! Såg på en annan blogg att River Island ska komma till Sthlm, hur najs?! Det gjorde verkligen min dag, min vecka och hela den här månaden, yees:D  Rihanna har ju släppt sin nya klädkollektion för River Island och hon har ju så galet snygg stil, eller är jag ensam om de? Längtar sååå sjukt mycket!
 

Workout

2013-11-18
Hejsan alla glada! Idag var det den sista uteträningen innan vi ska på läger med vårat skidlag. Vi tränade inte så mycket kondition utan vi siktade mer på mage och armar. Vi tränade även backträning och de olika växlarana inom skidor! Det var en aldelles lagom träning för mig, lagomt utmattad:) Efter jag hade duschat så tog jag tag i mina kunskaper inom mat och kom på en 110% grön och nyttig smoothie helt själv! Den var faktist sjukt god:D 
Ingredienser:
Spenat
Äpple
Ingefära
Honung
Krossade linfrön
Apelsin
Vatten
Avokado
Topping:
Solrosfrön
Baby Spenat
 
 
 

Sunday Funday

2013-11-17
Söndag idag! Gissar vad jag gör?! Jo jag pluggar..... I veckan har jag mycket att ta itu med, Religionsprov, Kemiprov, Spanska glosor, bildläxa, engelska glosor, hk läxa och slutligen svenska läxa:( Idag när jag vaknade fick jag världens panik för jag vet inte vilket gymnasium jag ska välja, det finns så många:o Jag funderar på att gå på Fridhem för dom har nästan alla linjer som jag vill ha! Jag fick också panik för jag tror att jag kommer bli en städare på någon snabbmatskedja och sitta fast där för alltid, usch bara tanken vill mig att typ börja gråta.Det är bara att kämpa på, det går extra bra då man hör på musik. Man blir mer taggad tycker jag! 
Tips på bra plugglåt och träningslåt: Work B**ch- Britney Spears texten är så klockren, älskar den!
Puss
 
 

Dear Santa

2013-11-16
Min önskelista i jul!
  1. Pengar
  2. Renovera/göra om i mitt rum
  3. Louis Vuitton väska neverfull
  4. Juicy Couture mjukisdress Rosa/grå
  5. Nike Air Max 90
  6. Primeboots eller Uggs
  7. Water dancing speakers
  8. Gulliga pyjamaser
  9. Shoppingresa till stockholm
  10. Spotify premium
Här är min önskelista i årdning, såklart kommer jag ju inte få allt men några pungter vet jag redan att jag kommer få t.ex. 1 och 2!  Längar till jul så jag nästan går sönder:D
bilder weheartit

Sköna låtar

2013-11-15
Berzerk- Eminem                                   Feel the vibe- Trainspotters
Recovery- Justin Bieber                         This is how we do- Katy Perry
Mirror- Lil Wayne, Bruno Mars                 Dear no one- Tory Kelly
 
 
 

Plugg med Felicia

2013-11-14

Pratar med Felicia på FaceTime och pluggar samtidigt! Vi pluggar engelska och och lyssnar på gamla låtar från 7:an, lite mysigt faktist:) Felicia ville att jag skulle blogga så ja.....


Spinning

2013-11-14

Hejsan allihopa:} Gårdagens träning var spinning, sjukt jobbigt men ändå sjukt kul!! För er som inte vet vad spinning är så är det då man cyklar inomhus till musik och dens rytm (eller vad man nu säger). Man cyklar i olika tempon fast man får bestämma själv hur tungt/lätt man vill köra! Medans vi väntar på snön så kör jag och mitt Skidlag köra spinning för att hålla igång konditionen osv:D Min ena skidtränare är en gammal spinninginstruktör så det är därför vi just kör det!
Ha det så bra, puss!


Hemmadag igår!

2013-11-13

Hejsan! For hem igår vid 11:30 för jag mådde inte alls bra! När jag kom hem så visade sig att jag hade feber så jag tog 1 alvedon och sov i några timmar. När jag vaknade så hade febern gått bort:D Så jag for till skolan idag eftersom jag har 2 viktiga lektioner jag måste ta igen på!
Nu har ni läst världens intressantaste inlägg, hejdåå:)
Bild från i 7:an (minnen<3)


4 snygga skådespelare!

2013-11-12
Taylor Lautner

Döör så  fin<3
 
Tom Cruise
För mig är han världens snyggaste 50 åring
 
Matt Lanter
 Hotnes<33
 
 
Jaden Smith
Jag har paxat att gifta mig med honom!! Snyggaste 15 åringen på denna planet<33
 
 
 
 
 
 
 

Måndagen avklarad!

2013-11-11
Hejsan. Nu börjar måndagen lida mot sitt slut och jag överlevde! Jag tyckte dagen rullade på ovanligt snabbt, vi hade 3 lektioner och en av dom fick vi faktist se på film:) Just nu försöker jag plugga och jag kan inte koncentrera mig.... Drygt! Imorgon så är det Tisdag och ännu en dag mindre kvar till Julafton!
Annars då, har ni det bra?
Bjuder på dom här fina bilderna på mig, Felicia, Wilma och Elin. Haha
 
 

Wanties

2013-11-10
Åhhh vad jag vill ha en Juicy Couture mjukisdress! Dom är skiiit snygga och verkar så hilma mysiga nu under hösten/vintern! Kostar dock ca 1700kr villket jag inte har:( Aja man kan ju alltid önska sig en för det är snart jul:D
 
 

Ricin Olja

2013-11-09
Jag hittade inga kläder men jag hittade däremot en olja för hår och ögonfransar! Den köpte jag på Apoteket men jag minns inte hur mycket den kostade,under 100 lappen så det var billigt och bra!
Den är kallpressad från Ricinfrön och fri från konserveringmedel, färgämnen och parfymer. Den värkar också göra så att man får längre hår:D
Är nöjd med oljan, den har fått mycket bra resultat enligt olika bloggar osv.
 

Frulle+Dexter

2013-11-09

Godmorgon alla! Just nu ligger jag och myser med frukost framför ett avsnitt av Dexter<3 Senare idag ska jag och mami till stan och köpa farsdagspressent och lite kläder till mig om vi hittar något. Har känt mig snuvig sen i onsdags och det har inte släppt, hoppas jag inte blir sjuk bara.......
Aja ha det så bra! Puss


Min fina bästavän

2013-11-08
Här får Elin igen fårn sitt senaste inlägg!
 

Gårdagens inköp

2013-11-07

Från hm 299kr. Passar till mycket och sjukt skön, rekommenderar stort!


Göteborgs

2013-11-06

Var på Göteborgs med Elin och Wilma efter skolan, vi slutade ca 11 så vi passade på att lyxa till det med fika:) Tycker det är ett sjukt bra café, det var riktigt gott, man fick gratis geléhallon och tuggummi! Klockan var 15:25 då vi alla vart less och for hem. Jag fick till och med mig en kofta som jag velat ha lääänge, är jätte nöjd med den faktist! Ikväll ska jag ut och springa distans 6km tagga tagga tagga;)
Hörs senare om jag inte dör.....
(Felicias idé med effekten)


B på ekologin

2013-11-05
Hejehej! Fick B på min ekologiuppsats om ni ville veta det! Fick även min Vogue mössa som jag betsällde för ett tag sedan. Mamma tyckte jag var så duktig eftersom jag fick D på matteprovet så hon köpte den:) Dagen har varit lång men ändå okej! Höjdpungten med dagen var att vi har börjat med Geografi på So:n, brukar inte gilla so men just geografi tycker jag är jätte kul!
(Kul inlägg bara om skolan...)
Mössan är från Jfr.se för 149+frakt!

Farmor

2013-11-03

Var hos farmor idag och jag for en sväng för att köpa koftan som jag vill ha men den var såklart inte kvar:( Så jag är skit sur!!!
Vi bakade bl.a. muffins när vi var där, jätte goda och vi såg på film:)
Btw så är det skola imorgon och jag vill bara gå till nånting och slå sönder den haha nämen jag taggar det inte alls!:c


Halloween

2013-11-01
Hejsan allihopa! Igår var det ju Halloween, sjukt kul grej tycker jag:D Våran familj firar Halloween varje år. En av min pappas bästa vän bor i USA och dom brukar skicka massa pynt till oss osv det är därför vi firar det och att det är jätte kul. Vi åt pumpa soppa till middag, jätte gott:) Sen for jag Wilma, Flicia, Regina och Alma ut på bus eller godis. 
Nu ska jag fara på Spök kväll på hyppo med Wilma och Felicia!