Lördags

2014-03-31
Bilder från i lördags^ Mysig earth hour vare:)
 

Igår

2014-03-29
Gårdagen var ganska skön, eller den gick snabbt:) Vi hade få lektioner och sedan bad, när jag slutade for jag till farmor:3 När jag kom hem somnade jag och sedan efter middagen så pratade jag och pappa som om vi var rymdexperter, det blev för mycket i mitt huvud så jag somnade medans vi pratade haha! Man kan säga att jag var skiit trött igår. Hur var er fredag? 
 

Mitt nästa köp

2014-03-26
Asså kolla vad snyyyg jacka!!! Provade den på  Gina och jag blev helt kär, kommer helt klart bli mitt nästa köp, dock kostar det 700:- men den är nästan värd det;) Vad tycker ni?
 

High or low

2014-03-23
Hejsan! Jag har länge nu funderat på att köpa ett par Nike air force, det ända problemet är om jag ska köpa höga eller låga. Båda är ju lixom skit snygga! Dom höga är dom som är lite snyggare tycker jag, men jag vet inte om dom passar att ha till sommaren, jag själv tycker det är jätte fult med höga air force och shorts. 
Dom låga passar till vår och sommar men jag kan ju lika gärna köpa låga converse (?). Jag är kan inte bestämma mig så det skulle vara guldvärt om du kunde kommentera vad du tycker:)
 

Saturday breakfast

2014-03-22
Våfflor & apelsin

Mysdag

2014-03-19
 
Hej på er! Slutade 12.00 igår så jag, Inez och Wilma passade på att ta en fika. Vi pratade b.la. om vår framtid, riktigt mysigt och välbehövligt:) Fick med mig en bodybutter från The bodyshop som luktar himmelskt gott! Ha de bra!
 

Favoriter

2014-03-18

Waves – Robin Schulz Radio Edit- Mr Probz
Summer- Calvin Harris
No Matter Where You Are- Us
Notice Me- Alli Simpson
Nya Favoriter

 
 

Dream: Tomorrowland

2014-03-17
Åhhh vad jag har drömt mig bort, vill så gärna åka till Tomorroland! Tänk dig att se alla världens DJ´s, släppa loss, festa, gå runt i bikini och bli brun. Jag har bestämt mig att när jag är 20 år, alltså år 2019 tänker jag fara med någon kompis, helst en hur galen och spontan som helst (synd att jag inte har en sådan, får ta och skaffa mig en)! Verkligen min dröm
 

Ny design

2014-03-14
Nu äntligen har jag bytt design! Vad tycks? Jag är INTE klar än, angående headern så är den tillfällig! Annars så blev jag ganska nöd:)

Perfect summeroutfit

2014-03-14
I Boyfriend Jeans I Beginning Boutique Topp I Riccardo Forconi Bälte I Open Crop Blazer Topp I Louis Vuitton väska I Channel örhöngen I Guldigt armband I Svarta spetts skor I

Miss

2014-03-13
Saknad sommar!

Hej på er! Har lite smått panik från skolan just nu så bloggen har jag lagt lite åt sidan!  I alla fall så sa min mattelärare att jag skulle nog få C på mitt prov, vilket är mitt bästa hitintills! Känner mig faktist stolt:) Sedan har jag massa annat skolarbete som jag faktist inte uttråka er med! Jag ska gå och lägga mig och jag känner att detta blev det tråkigaste och onödigaste inlägget någonsin, aja har det bra med er så hörs vi. PUSS!
 

H&M sport

2014-03-09
Hej på er! Skulle vilja tipsa er om H&M´s träningskläder, vanligtvis brukar jag inte köpa så mycket därifrån men just deras träningskläder är supersnygga,bekväma och inte alls dyra! Jag skulle säga att deras träningtights och sport bh:ar är mina favoriter. 
Några av mina favoriter:)

pepptalk

2014-03-07
Hejsan, hoppas det är bra med er:) Tänkte ta upp en grej som jag är säker på snurrar runt i era huvuden ofta, utseendet. Jag uppfattar att man tänker på utseendet just i tonåren lite extra mycket. Vad jag vet så är det inte någon jag har träffat som är nöjd med sin kropp, vilket jag tycker är synd! Själv är jag långtifrån nöjd med mig själv men.
Stora eller små bröst, stor eller liten rumpa, tjock, smal eller kurvig, kort eller lång. Du är fin som du är!!!!! Ta inte och rabbla upp alla saker som du tycker är fult på dig själv eller andra, lägg istället märke till allt fint med dig och eller andra för man blir så mycket gladare! Nästa gång du tittar dig i spegeln så säger du för dig själv: jag är fin som jag är och jag ska inte låta någon trycka ner på mig! 
 

The vow

2014-03-05
Hejsan! Har varit sjuk de senaste dagarna (igen) så jag ligger inprincip i min säng hela tiden och ser på film. Den bästa jag har sett hitintills är The vow (eller löftet/ älska mig igen). Den är så himla fin, jag har redan sett den 4 gånger och tröttnar aldrig, helt klart min nya favorit film! Den är dessutom baserad på en sann händelse/historia vilket gör den ännu finare. Huvudrollerna är Channing Tatum (som jag måste tilläga är hur snygg som helst) och Rachel McADAMS. Verkligen sevärd<3
 

Förebild: QUEEN B❤

2014-03-03
weheartit
Hur vacker är hon inte?! Hon har verkligen mitt drömutseende och drömkropp!

Fredagen

2014-03-01
Hade en asgrym fredag! Bästa på vet inte hur länge:) Först och främst kändes det som matteprovet gick förvånadsvärt bra, sen fick vi tacos till lunch och chokladpudding! Idrotten körde vi mission impossiple! Efter vi slutade drog jag, wilma och elin till stan och träffade en massa snälla:) Till middag blev det chinamaaat, riktigt gott och mysigt:)