Klok tjej- vänskap

2014-01-31
Om du har tid så tycker jag att du verkligen ska ta och läsa detta inlägg som jag länkar till er! De ämnet är verkligen någontig jag tänker på väldigt ofta. 
http://paulinehanssons.myshowroom.se/2014/01/09/kvallstankar/
Själv har jag verkligen inte hur många vänner som helst men jag några få som jag står nära och trivs med:) Såklart är det skit kul att man lär känna nya personer det har jag inget emot, men det kan dröja ett tag innan jag kallar en för en vän eller bästavän när jag lär känna nya, jag vill känna mig bekväm med de jag umgås med! Det är faktist en ganska stor skillnad mellan vän och bekant! 
(detta är självklart mina åsikter och INTE riktat mot någon eller några)
Hoppas ni fick en tankeställare om detta ämne:D
 
 

Hairdecisions

2014-01-31
Nu är jag less på mitt hår! Ska och klippa mig så snart som möjligt men jag är bara osäker på hur jag ska klippa mig, om jag ska bara klippa topparna eller kanska V klippa de hela?! Jag kan inte bestämma mig.... Sen ska jag färga håret men där är jag också osäker! Kan ni ge mig några tips?! (men jag kommer inte blondera det eller klippa det kort). Jag har ju långt hår så jag kan inprincip göra vad jag vill, så komentera bara vad ni tycker:)
 
Här är några jag funderar på...

Confident ❤

2014-01-30
Kom ut idag!❤

Sjukling

2014-01-28
Hejsan! Idag respektive igår fick jag vara hemma från skolan! Hade dragit på mig en rejäl förkylning, men imorgon får jag släpa mig till skolan ändå för jag ligger säkert redan efter i massa ämnen! 
Inprincip hela dagen har jag legat i sängen och kollat på min nya favvo serie New Girl. När mamma kom hem så hade hon köpt 2 så kallat "sjukling pressenter" till mig, det blev en peplum tröja och en badbomb som luktar himmelskt gott (eller aa mamma säger det, jag kan tyvärr ej känna det)! Tack mamma<3
Till middag gjorde jag Amerikanska pannkakor, hittade ett recept då man kunde få jätte fluffiga pannkakor  så jag passade på att prova dem som jag defenitivt kommer göra fler tillfällen:) Hur var din dag?
 

Saturday

2014-01-26
 
Hej på er! Min dag var inte särskilt speciell men ändå bra! Var på stam ett tag, softade hemma med en massa mode+skvaller tidningar och på kvällen var jag  barnvakt åt min granne! När hon for hem igen så fick jag feber... Aja sånt e livet! Ska i alla fall försöka få lite sömn så jag årkar söndagen också:) 
xxoo
 

Protein pankakor

2014-01-24
Gjorde dessa himelskt goda pankakor/plättar för någon veckan sedan! Verkligen mättande och bra innan man tränar:)
 
Indigrienser:
kesella
ägg
grahamsmjöl
mosad banan
mjölk
Linfrön
 
Stek i olja
Klart på ca 15 min och ät med alla möjliga tillbehör (själv gillar jag frukt och bär)
 
 

Bloggpause

2014-01-23
Jag vet....! Man kan säga att jag hade en bloggpause. Och nu har jag börjat att blogga igen:) 
Har både bra och dåliga nyheter! Jag kan börja med den dåliga: imorgon så tänkte jag och Felicia göra om våran tjekväll, men nu har Felicia blivit sjuk så det blir nog inget av:( 
Den bra nyheten är att jag har fått ett par liknande prime boots skor! Och om du märker har det inte hänt något intressant alls så vi säger som att det var anledningen till bloggpausen! 
Såhär ser dom ut!

Älsklingar

2014-01-11
Igår fick jag hem mina Nike Air Max:D Dom är dock lite stora men aja! Tog ovanligt snabbt för att frakta dem, Felicia har inte ens fått sina:3 Jag beställde mina från peopleheaters.net! Riktigt bra och pålitlig sida. 
Och idag hittade jag en tjej som sålde Celiné väskor billigt (500kr) och jag tror jag faktist beställer en?! Det står mellan en sån eller en Louis Vuitton! Dom är ju nästan för snygga<3
Från en sak till en annan. Idag har jag bara fokuserat på mitt rum så jag har då inpricip målat, spacklat osv hela dagen:) Fint blir det! Nästa steg är slipning av golvet! 
 

Skärpning Ella!

2014-01-09
 
Rubriken säger mycket^ Jag har inte varit närvarande de senaste dagarna, dels för att skolan nyss har börjat men även att jag har inte gjort mycket de sista dagarna på lovet så jag tyckte det var lika bra att inte skriva något! I alla fall så har vi börjat lite smått med renoveringen! Just nu håller jag på med mitt skrivbord (målar om det till vitt)! Har redan blivit skolstressad men jag har skitit i den och tagit det lugnt:) Ska gå och lägga mig nu, ZzzZZzåå trött:o 
(random bild)
           
 
 
 
 
 
 

New years pictures

2014-01-06
Mitt nyår var hur kuul som helst! Firade de som sagt i fjällen med kompisar:) Skit kul! Jag fick i alla fall min nyårskyss av Elin och Tim fotade den och allt! Hur var ditt nyår?
 
 

Stupid karma

2014-01-02

Halloj! Kom hem för ett tag sedan och har bara tagit det lugnt! Jag pratade med Inez idag och vi kom fram till att vi ska ha en mysdag imorgon. Vi ska gå på stan, kolla på bio och sedan far jag hem till henne och sover där, det var sååå länge sedan jag var med henne så det blir skit kul:) I rubriken står det "stupid karma" och det stämmer klockrent på det som hände nyss... Jag blev arg på mina föräldrar och när jag blir arg så har jag en tendens att förstöra saker! I detta fall så slog jag igen min dator för hårt och hela min skärm gick sönder, jag är så jävla arg på mig själv just nu (mitt nyårslöfte gick åt helvete...)! Aja men mitt i det hela så klickade jag hem ett par Nike Air Max 90, jag har velat ha dem sedan i höstas och nu äntligen! Det var typ karma, eller man kanske säger dubbelmoral (?!). Aja jag förtjänar väll de, jag har faktist inte haft det bästa humöret på sistonde och det tog jag ut på min familj;)


2014 baby💕

2014-01-01

Hej! Nu har klockan passerat 12 slaget för ett tag sedan och det är 2014! Jag skrev upp årets nyårslöften igårkväll, dom var genomtänkta sedan länge tillbaka:D Vi har ätit jätte god middag+efterrätt, sen så var vi med Tim+ vi gick till hotellet & kollade på fyllisar! Jag fick till och med en nyårskyss/puss.... Av min älskade Elin;) Myyzz<3 Hoppas din nyårsafton var lika grym som min:3