Pizza

2014-02-24
Halloj! Först och främst så ber jag om ursäkt för att jag har vart usel på att blogga, men jag har helt enkelt inte haft någon insperation alls, jag har lagt all tid på skolarbete (...)+ att jag har legat hemma och varit sjuk hela helgen. Nästa vecka är det lov så det blir bättre uppdatering kan jag lova:) 
Anyway, jag och mina frendos for och åt pizza till lunch, jätte mysigt:) Och före det så fick jag tillbaka mitt spanska prov och jag fick B på det, jag kan säga att jag inte förtjänar det. Aja verkar vara lärarens favoritelev eller något sånt;)
 
 

Happy b-day Riri

2014-02-20
Idag var det vackraste Rihannas födelsedag, grattis till henne som fyllt 26 år:) 
 
 

Valentine's day

2014-02-14
HEJ! Idag har det varit alla hjärtans dag, hopppas er var bra:)
Många kan känna sig ensam på alla hjärtans dag, men det ska du inte. Det finns alltid någon som älskar dig, alla hjärtans dag handlar inte bara om att ha en partner, det är så kallat kärleksdagen. Att man visar lite mer kärlek än vad man brukar till t.ex. familj och vänner. Själv så fick jag träffa mina kusiner som jag inte träffat på hur länge som helst, det blev många kramar och skratt<3 Senare på kvällen fick jag umgås med min familj och sen bara mysa för mig själv (egentligen tittar jag på romantiska filmer,lyssnar på kärlekslåtar medans jag äter massor och sörjer...)! Haha skämt och sido, tänk inte bara på att om du är singel eller ej sprid lite extra kärlek till dina nära och käraste också! GLAD ALLA HJÄRTANS GAR PÅ ER<3<3<3<3<3<3
Min alla hjärtans dag (kväll) i bilder<3

The wolf of wall street

2014-02-14
Bild från http://feliciagustavssons.blogg.se
Såg The wolf of wall street igår med honey boo boo:) Den var faktist bra tyckte jag, vissa delar var lite krångliga om aktier osv. Jag tror filmen skulle gå ut på att visa att rika inte alltid har det så bra och ofta leder till droger, men jag tänker bli rik ändå! Filmen får 5 av 5 stjärnor av mig,det hade blivit 4 men eftersom Leonardo dicaprio var huvudrollen så...
Inte nnog med det så hade vi hela salongen för oss själva:)
 

Ny parfym

2014-02-12
Bestälde hem Justin Bieber's parfym Girlfriend förra veckan och idag kom den:) Jag bestälde från Grandparfymeri och paketet var bara för gulligt, jag fick lite godis och tester på parfymer osv! Kommer verkligen beställa därifrån fler gånger:) Super nöjd.
 

VITAMINKICK

2014-02-11
Halloj allesammans! Gjorde en smoothie/drink/dryck (kalla de vad du vill) till middag idag. Riktigt god och full med vitaminer som jag verkligen behöver, jag har nämligen blivit väldigt trött och årklös på sistonde:(
Jag blev i alla fall lite piggare och kunde plugga lite med Felicia:)
Indigrienser:
Advokado
Bladspenat
Äpple
Banan
Apelsin
Honung
Krossade linfrön
Juice (100%frukt)
 
Såhär gör du: MIXA ALLT TILL EN GEGGA!
Resultat:
 
 

Members.com

2014-02-11
Tänkte bara tipsa er om denna sida! Det är MASSOR med skit bra erbjudanden och rabbater! Det är allt från skönhets produkter till väskor för rimliga priser! Själv anmälde jag mig ganska nyligen och har redan valt ut några favorit erbjudanden: Rut&circle och O.P.I!
Så passa på nu och bli medlem:D
Här är kan du gå in: http://blogfame.se/31/16700/memberscom
 
 

Sno Candice swanepoel's outfit

2014-02-10
Asså Candice's klädstil är ju bara för sniiiigg, eller är jag ensam om denna åsikt?! Självklart är ju hela hon nästan för vacker! 
Hittade en oufit på henne som jag fastnade för,den var väldigt simpel och inte för mycket, letade upp liknande kläder till den, så här kan ni sno den outfiten av den:) Hoppas ni gillar de!
Kjolen är från http://www.forevernew.com.au/
Polotröjan är från http://www.yoox.com
Jackan är från http://www.whistles.co.uk
Västen är från http://nelly.com
Väskan är från http://www.fashion-conscience.com/
Skorna är från http://us.topshop.com/
Accesoarerna+tightsen kan du hitta på t.ex.  glitter och H&M
 

Nytt

2014-02-09
Hejsan! Var på stan idag med mamma och skulle kolla på ett par nya jeans till mig.... Såklart hittade jag inga men jag hittade en tjocktröja från D&D i alla fall:) Det var rea på den så  jag tvekade inte 1 sekund (frågade bara ett fåtal om jag skule köpa eller ej...)! När jag hem så var det en massa plugg att ta tag i. Vad gör jag nu? Jo, jag sitter och äter, kollar på New Girl och väntar på att jag kan tvätta bort min hårolja! Bra avslut på kvällen:)
 

4

2014-02-08
Money and the Power- Kid Ink      Kings & Queens (Throw It Up)- SoMo
Pretty Hurts- Beyoncé             One Life- Justin Bieber
 
 

Feeling happy

2014-02-07
Har konstigt nog haft en riktigt bra vecka:) Har väll inte lagt ner så mycket tid på allt skolarbete men jag ligger inte efter i något som tur är. Jag har i alla fall haft det skit kul med mina vänner, 3 korta dagar och har därför passat på att spendera de med dem och haft det bara bra! Förresten så träffade jag paradise hotels egna Aina och såg Anja, jätte trevlig var hon:D
 
 
 

4 enkla pluggtips

2014-02-04
  • Fokusera! Om du verkligen vill ha något gjort så måste man fokusera, ett tips är att inte lyssna på musik och plocka bort din mobil, jag till exempel brukar bara behöva kolla på vad klockan är på mobilen och efter de är jag fast och har inte fått  något gjort alls. Känner ni igen er?
  • Lägg upp/ planering! Jag hatar att stressa verkligen! Då är det jätte smart att lägga upp hur och när du ska plugga. Man kan skriva upp på en liten notis på telefonen för att komma ihåg osv. Då får man oftast en dag eller 2 ledig från pluggandet vilket är jätte skönt!
  • Ostörande! När jag ska plugga vill jag helst ha det väldigt tyst. Därför kan det vara bra att kanske inte sitta på ett så allmänt ställe, alltså inte där dina familjemedlemmar spenderar så mycket tid, för mig är   mitt rum ett lämpligt ställe. 
  • Bekvämt! För mig är det bästa pluggstället i min säng/ eller soffan med en massa kuddar, dels för att det blir bekvämare men också för att man kan känna sig lugnare och koncentrera dig bättre. Jag brukar också nästan alltid vara en tjockis och äta medans.....
Hoppas ni fick er lite insperation:)
 
 

Önske outfit

2014-02-02
Jeans: Gina tricot I Stickad topp: Rivel Island I Skor: Primeboots I Klocka: Michael kors I Nagellack: Channel Easter light

Sunday

2014-02-02
Hello guys!  Idag är det söndag och som vanligt har jag måndagsångest... Har mycket nu i skolan den här månaden, många uppsatser och prov:(  Kommer inte vara super närvarande här på bloggen, but i'm gonna do my best! 
I alla fall så var jag, Felicia och Wilma på invignigen av kulturhuvudstads året här i Umeå. Inte så jätte imponerad faktist, de verkade bara representera alla samer som inte har något med Umeå 2014 att göra... Kallt var det också men fyrverkeierna var jätte fina:)
Hoppas ni har haft en bra helg!