Träningsdag!

2013-10-30
Hallådär allihopa! Idag så for jag mamma och vincent till badhuset. Jag simmade 42 längder, det var inte jätte jobbigt men när jag kom hem så var jag helt slut:o Jag var även på stan och kollade på skor och en kofta men som jag inte köpte:( Det får bli en annan gång. 
Senare på kvällen hade jag barmarksträning och vi sprang 6km med backträningar osv. Och det var jääätte drygt.
Har inget mer att berätta för jag är tråkig heejdå!
Randombild på jag och min bebis;*<3
 

Ännu en slappdag

2013-10-29
Hejsan! Vaknade vid 12 idag och gjorde mig frukost på sängen och såg några avsnitt av Mistresses. Senare på dagen städade jag rummet och resten av dagen har jag sett på Glee, slappdag med andra ord;) 
Känns som om klockan är vid 8 för att det är såå mörkt ute men igentligen är den 5, jätte mysigt tycker jag. 
Ha en fortsatt bra eftermiddag så ses vi!
 
 
 

Snygg höst outfit

2013-10-27
 
 

Löv it

2013-10-26


Tjejkväll istället för 00 disco

2013-10-26

Hallådär, eftersom alla andra är på p12/ 00 discot ikväll så bestämde jag och Lisse att vi skulle ha tjejkväll istället för att vi tycker att man far på disco när man är typ 10... , så idag fick jag rå om min lilla kippa(Felicia) alldeles för mig själv! Vi har haft ansiktsmask, ätit godis osv, gått på promenad och kollat på film! Just nu håller vi på att bara flumma, man hör knappt vad vi säger haha! Snart ska vi gå och lägga oss för vi är sååå trötta;)


Bästa hittills

2013-10-24

Hallådär!
Idag fick jag tillbaka mitt matteprov som jag är superduper nöjd med:D Fick ett D, säkert lite för dig men det är faktist det bästa jag har fått i hela mitt liv i matte hitills! Alla andra fick typ A-C men jag skiter i dom, haha. Jag ska köra mitt eget race! Men det skulle faktist inte sitta fel med ett högre betyg men aja. Var också på den nya gallerian utopia idag, så sjukt fint typ som i Stockholm:)
Btw är allmänt glad idag och hoppas det håller sig till imorn vilket jag inte tror;)
Hare bra;*


Before I die

2013-10-23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Världens dåligaste och tråkigaste blogg

2013-10-22
Halålålå!
Vet att jag har världens sämsta blogg, har bara såååå mycket i skolanprov och sånt just innan lovet. Det är därför jag bara har massa tråkiga korta inlägg..... Ska nog byta design snart?! Det kanske blir bättre. 
Om du har något tips för att jag ska få en bättre blogg? (till alla typ 2 läsare som jag har) 
 

Vogue mössa!

2013-10-22
Tjenis!
Tänkte beställa denna skönheten! Men har inga pengar nu, får dom på fredag! Kostar rund 150-200kr det beror på villken sida man betäller från. Den är skit snygg tycker jag och passar till det mesta!
Hur snygg som helst, eller hur?!
 

Favvo låtar just nu

2013-10-21
Britney Speras- Work B**ch            Miley Cyrus- Hands in the air ft. Ludacris 
Trainspotters- Skeemin ft. Cleo      Trainspotters- Bastards!
Justin  Bieber- Turn to you             Justin Bieber- Heartbreaker          
 
 
 
 
 

Take care of you!

2013-10-20
Hejsan!
Ikväll så var det min ta hand om dig själv dag! Målade bland annat naglarna, noppade ögonbrynen, tog en lååång varm dusch och såg 2 avsnitt av Glee! Är förkyld och hade lite feber igår kväll men den är det över. Imorgon blir det skola och i veckan har jag 3 prov att ta itu med.... Får se hur det går;) Annars så är det ju lov nästa vecka så jag få se till att veckan går snabbt! 
Natti natti<3
Random bild från weheartit
 

Söndagmorgon

2013-10-20

Hej allihopa!
Vaknade nyss (och för en gångs skull inte på fel sida) och gjorde frukost:) Idag är det i början på en fin höstdag så jag ska nog passa på att gå ut på en prommis med mami, men först så blir det ett avsnitt av Glee<3 Vad ska ni göra idag?


Dagens😊

2013-10-17

Här kommer en bild på vad jag hade på mig idag!

Byxorna är från Rut mfl, tröjan och koftan vet jag inte haha:)
Ha en bra dag allihopa


Kärlek till Wilmas mössa<3

2013-10-15
 

Helgens inköp

2013-10-14
Köpte dom här byxorna i fredags:3 
Rut mfl 319kr!
 

Konfirmationsläger

2013-10-14
Hejsan!
I helgen var jag på konfaläger, skit kul var de. Lärde känna några nya fina människor:) Vi hade namnlekar, femkamp, va i kappellet och snackade om gud (villket jag tyckte var det absolut tråkigatse på hela lägret),tjockade oss, var uppe till halv 4 på natten och myste med nästan alla tjejer på lägret för alla killar somnade typ kl halv 1, haha! Gjorde dock illa foten så jag haltade hela lägret:(
Här kommer i alla fall några bilder där i från;P
 
 
 
 

Plugg som vanligt

2013-10-10

Just nu: pluggar matte och engelska! Ska ut och gå en liten powerwalk snart innan det blir för mörkt:) Idag har dagen rullat på. Ovanligt, brukar tycka att torsdagar är som jobbigast!
Det här vart tråkigaste inlägget men ville bara uppdatera^^
Hörs;*


Konditionstränig

2013-10-09
Hej alla glada!
Hade träning idag, sååå jobbigt:O Tror vi sprang 7km med en stretchpause. Sen gick jag och Wilma upp för en 500m backe för att träna rumpan! Känns så  bra att jag har börjat träna igen:D 
 
Godnatt
xoxo
 
 

Är överlycklig

2013-10-06

Hejsan! Är hemma nu från Sthlm:( Har haft det fantastiskt där, längtar redan tillbaka! Btw så kommer Justin Biebers nya Heartbreaker ut, kan nästan inte andas så lycklig jag är! Just oktober månad så har han valt att släppa det, han gjorde det säkert som en present till mig;) Men seriöst den här månaden har varit helt jävla underbar och kommer fortsätta med de!!!! Älskar livet just nu<3:D
Ha det bäst


Helt klart jag och Felicia

2013-10-06
 
 
 

Framme

2013-10-04

Hejsan alla glada!
Nu är vi framme på hotellet och tar det bara lugnt. Vi ska väl gå ner och äta frukost snart, vill vila lite först för att jag sov inte så bra på tåget! Sen blir det massor med shopping<3
Hörs


Nattåg och sittplats, skrikande barn, svettig kille och en sjungande man!

2013-10-03

Hej
Sitter på nattåget nu och är påväg mot Stockholm, skönt! Jag har dock inte den bästa vagnen som ni kanske läste i rubriken, men jag har ju mina hörlurar så att jag kan lyssna på världens bästa rappgrupp, Trainspotters<3 Älskar dom! Felicia visade dom för mig och jag tyckte de var riktigt riktigt bra! Brukar inte gilla rapp men detta är sjukt bra!
Hörs senare!!!!


Plugg plug plugg

2013-10-02

Hallådär!
Idag så firade jag min födelsedag i förskott för jag drar ju till Stockholm imorgon kväll! Farmor, Folke och faster kom och fick 800kr av dom och 700 av min farfar, så det var ju super bra.
Just nu pluggar jag till ett förhör och en diagnos tills imorgon...
Hur som helst så har jag gjort några tidsinställda inlägg under helgen!

 

Inköpslista

2013-10-02
Hejsan!
Här är en inköpslista som jag tänkte köpa i Stockholm! Jag kommer nog inte hitta/ha råd med allt men ska försöka få med allt hem!
 
 
 
 

Sovmorgon

2013-10-01
Började kl 10:40 så jag fick sjuss av mamma in till stan! Ser iaf framemot denna helg för jag ska nämligen åka till Stockholm med min babe Elin och ha en shopping helg, våra mammor kommer också att följa med oss. Jag fyller år på Lördagen så jag kommer få lite saker som jag slipper betala. Hoppas ni får en lika bra vecka som jag! Puss och kram hela dan